CELEBREM JUNTS EL DIA D'INTERNET


dia internacional internetXAROP CELEBRA EL DIA D’INTERNET AMB UNA TROBADA-TALLER PARTICIPATIU SOBRE LA PRIMERA VERSIÓ BETA (EXPERIMENTAL) DEL PORTAL XAROP.

València a 8 de maig de 2008

Amics i amigues,


XAROP, Xarxa d’Organitzacions Progressistes Valencianes, compta ja amb una primera versió beta del Portal XAROP i volem celebrar el Dia Mundial d’Internet, potenciat per l’Associació d’Internautes, el dissabte 17 de maig, amb una jornada d’encontre d’organitzacions progressistes, per a seguir construint de forma participada i col·laborativa la plataforma del portal.

Xarop és un projecte horitzontal, impulsat per la Fundació Societat i Progrés, amb el recolzament del Pla Avanza del Govern d’Espanya; però com a xarxa, ha de ser participat entre iguals, construït dia a dia pels actors socials valencians. Volem posar en coneixement de les organitzacions adherides el treball realitzat fins ara i posar a prova aquesta primera versió, escoltant els vostres suggeriments, crítiques i propostes

Mapa Jornada D�a Internet

Metro: Línea 5 i Línea 3 Estació parada: Quart de Poblet (Valencia)

Descarge y llene la siguiente Inscripción para participar.

full_dinscripcio_jornada_17-5-2008


Serà una sessió de treball curta; però intensa i productiva. Els socis tecnològics del projecte XAROP, l’empresa Indenova, ens introduirà en el funcionament i el coneixement de l’estructura tecnològica que hem preparat. Realitzarem un primer test funcional amb les organitzacions participants en el projecte Xarop. Volem saber si us resulta fàcil o difícil la seua utilització i donar-vos a tots les oportunitat d’aportar millores a l’editor de continguts.

La sessió tindrà lloc en un aula equipada amb 14 equips informàtics, cedida per l’Ajuntament de Quart de Poblet, a l’edifici Quart Jove C/ Torreta, 1 Quart de Poblet .(podeu consultar el plànol)

A més podreu introduir les dades de la vostra organització perquè ja es vegen reflectides en el portal les entitats participants. Tanmateix, provarem el funcionament d’algunes de les eines que estem ultimant com la possibilitat de realitzar butlletins electrònics del portal i de la vostra organització, la confecció de l’agenda progressista valenciana, i altres variades possibilitats que ens aporten les noves tecnologies aplicades a millorar el capital social valencià. etc.

També farem exercicis pràctics amb l’estructura i donarem un primer pas en les construcció dels vostres miniwebs. Per això cal que porteu en un pendrive tots els materials que pugau, referits a la vostra organització (els logotips de la vostra entitat, fotografies, alguna activitat prevista o recent (un breu text de presentació de la mateixa, així com les seues dades de contacte, fotos, etc) i qualsevol cosa que vulgau difondre a la societat valenciana.

No us espanteu que la jornada, pretenem que siga eficaç i pràctica; però també divertida i lleugera. Ocuparem el matí del dissabte, de 9.30 a 13:45 hores i per a finalitzar l’Ajuntament ens oferirà un refrigeri on reposar forces i crear xarxa social .

Si voleu participar heu de confirmar la vostra assistència remetent al correu de la Fundació la següent fitxa d’inscripció el més aviat possible i abans del 15 de maig, per tal d’organitzar tota la logística (cal que puga vindre almenys, la persona que s’encarregarà habitualment de relacionar-se amb el projecte Xarop des de la vostra organització).

Com vegeu ja comença a ser una realitat aquest projecte tan encisador.

Rebeu una cordial salutació en nom de tot l’equip que fa possible el projecte

José Ignacio Pastor Pérez

Director

Fundació Societat i Progrés

Més informació: www.xarop.org

Mapa Interactiu

Metro: Línea 5 i Línea 3 Estació parada: Quart de Poblet (Valencia)

Be Sociable, Share!
Share

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Nombre *
Correo electrónico *
Web