600 joves Valencians van a la Neu amb Joves.net

aneu-a-la-neuEl consorci Xarxa Joves.net amb la seua campanya d’esqui «Aneu a la Neu» ha portat enguany a quasi 600 joves a esquiar.

Els Ajuntaments organitzadors, membres de Joves.net, han estat, Alaquàs, Aldaia, Alfafar, Mislata, Moncada, Quart de Poblet, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

Aquest any 2009, la campanya «Aneu a la Neu» de Joves.net ha ofertat sis viatjes de cap de setmana amb destinacions com La Masella, Astún, Espot i Port Ainé. També s’han ofertat quatre eixides de cap de setmana. Totes les activitats estan destinades a joves d’entre

Juan Medina Cobo, President del consorci informa que aquest any ha estat un èxit tant de participació com d’organització i que un any més els joves participants han gaudit al màxim de la temporada de Neu a un preu molt econòmic.

«Aneu a la Neu» és una campanya anual que tornará a estar a la disposició dels joves a partir de gener del 2010. Però fins que arrive la nova temporada de neu, els joves interessats en viatjar poden gaudir de la campanya «ESCAPA’T» que els ofereix la possibilitat de visitar Lisboa, Barcelona, Toledo, Granada i altres destinacions a uns preus molt joves.

Be Sociable, Share!
Share

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Nombre *
Correo electrónico *
Web