gimnasia ritmica

Subcampiones d’Espanya benjamí del Club Gimnàstica Rítmica Quart de Poblet

gimnasia ritmicaL’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, va rebre ahir a l’Ajuntament les integrants de l’equip benjamí del Club Gimnàstica Rítmica Quart de Poblet, que es van proclamar recentment subcampiones d’Espanya en el nacional de conjunts base disputat a Guadalajara. A l’acte va assistir també el regidor d’Esports, Joventut i Govern Obert, Juan Medina, i representants dels altres equips del club quarter que van participar en el campionat amb actuacions destacades: prebenjamí, aleví i cadet.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, va felicitar les flamants subcampiones, Covadonga Fabregat, Elisabet Rocafull, Patricia Pérez, Isabel Tercero i Lucía López, que van estar molt prop de l’or, i les va animar a continuar gaudint de la gimnàstica rítmica i de l’esport, en general, com a generador de salut i com a promotor de valors tan imprescindibles com la camaraderia, la solidaritat i la responsabilitat.

Així mateix, va destacar el magnífic treball del Club, que a pesar de la seua joventut (es va fundar al gener del 2012) està aconseguint importants èxits.

Com expliquen des de la pròpia entitat, “el Club Gimnàstica Rítmica Quart de Poblet sorgeix de la il·lusió d’un grup de joves entrenadores amb un projecte en comú, per a fer gaudir a les xiquetes d’un esport tan bell com és aquest. Som una entitat sense ànim de lucre, creada per a cobrir el buit existent a la ciutat d’aquesta modalitat esportiva. La nostra finalitat és educar tant en l’àmbit deportiu com en el personal, sempre dins dels paràmetres que exigeix un esport com aquest.

Be Sociable, Share!
Share

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Nombre *
Correo electrónico *
Web